peterensandra.reismee.nl

Welkom op onze verhalensite!!!!!!

Hola amigos,

welkom op onze site. Via deze weg gaan we jullie op de hoogte houden van al onze avonturen in het verre Zuid-Amerika! Onze reis start op 6 mei, wanneer we vliegen van Brussel naar Buenos Aires, met een kort overstapje in Lissabon en Sao Paolo. Geregeld zullen we jullie bijpraten over waar we nu toch weer beland zijn en hoe we er met ons huis-tuin-en-keuken-Spaans weer uit gered hebben. Het blijft uiteraard niet alleen bij woorden, ook zullen we jullie laten meegenieten van alles wat we zien in Argentinië, Chili, Peru, Bolivia en Paraguay door het plaatsen van veeeeeeeeele foto's, welke te vinden zijn op de volgende site: picasaweb.google.nl/peterensandraopreis! Via de kaart kun je ook zien waar we ons op dit moment bevinden.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

We denken ongetwijfeld af en toe aan jullieWink, plaats daarom vooral een berichtje!

Adiós!!

12 reacties

Rieky(mam) schrijft:

Een fantastische reis wens ik jullie toe,
geniet ervan en kom gezond weer terug.
Ben in gedachten bij jullie.
Dikke knuffel en kus.

Kristel schrijft:

Lieve oud-roomie,

Ik wens jou en natuurlijk ook Peter, heel veel plezier toe de komende 3 maanden. Reis van jullie leven, geloof me! Niets laten en lekker genieten!!
Goede reis en pas een beetje op elkaar he!

Ga jullie volgen!

Dikke kus, Kris

Ellen schrijft:

Dag schatjes!
Ik heb je net nog aan de telefoon gehad, maar moet toch ook nog even een berichtje plaatsten. Ik ga jullie echt missen, dus let goed op elkaar en niet vechten (vrede op aarde) en kom veilig terug! Dan zal ik ook mijn best doen!
Love you! kuss

Kim schrijft:

Hoi hoi, ik wens jullie een super reis toe. Geniet ervan en laat ons ook af en toe meegenieten met de mooie dingen die jullie gaan meemaken!

Dikke kus en knuffel

Pauline schrijft:

Hoi Lieve zus en Peter
Zoals iedereen hier wens ik jullie een fantastische reis toe!
Ik ga deze site goed in de gaten houden en zal vast en zeker genieten van al jullie avonturen. Ik ga jullie missen...Pas goed op jullie zelf.

Dikke kus en tot over een tijdje!
Plientje

Patrick en Lotte schrijft:

Hoi Peter en Sandra,

Bij deze willen wij jullie een fantastische reis toe wensen. Veel plezier en geniet er van.

Groeten,

Patrick en Lotte

Maud schrijft:

He San en Peter,
Heel, heel, heel veel plezier!
Maak er wat van, doe voorzichtig en kom ' bruin' en gezond terug.
Mzzls, Maud

Lotte schrijft:

Hey Reizigers!!!

Heeeeeeeeel Veeeeeeeeel plezier tijdens jullie reis, maar dat zal zeker gaan lukken!!! Geniet ervan!!!

Ik heb erg veel zin om jullie verhalen te lezen!!!

Dikke Kusss Lot

Marli schrijft:

Hola Pedro en Sandras ;-)
Maak er een super reis van!
Weer een droom die in vervulling gaat, geweldig!!
Ik ga jullie met veel plezier volgen, dus keep us up to date!
X Smarrel

Monique Weijers schrijft:

Beste Sandra en Peter,

Ik wil jullie een hele fijne goede gezellige spannende reis toewensen en geniet ervan!!

Ik probeer jullie regelmatig te volgen...

Het gaat jullie goed!!!

Monique

Anne-Marie schrijft:

San en Peter!
Ik heb de site gevonden!!!!
Hoe is het? Ik zit met smart te wachten op jullie eerste verslag! Tijdens het scriptieschrijven denk ik zo af en toe aan jullie!
Veel plezier! x x x x x x x Anne

Inge schrijft:

San en Peter!!

Hopelijk zijn jullie ondertussen de eerste dagen goed doorgekomen? Ben benieuwd naar jullie eerste verhalen!! Zit er, net als Anne, met smart op te wachten ;-)
Have fun!
Xx Inge

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Er zijn nog geen fotoseries.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: